Avatar
Official Artist
CAPism .
Illustrator , Painter
144,167 views| 218  Posts

in 1991 we became the biggest

….according to ourself.

Fantomen borta

Fantomen på Huvudnässkolan är äntligen borta, han har blivit ersatt av en tjej. Hennes namn är dock okänt. Sju elever i årskurs nio på Huvudnässkolan har äntligen målat över Fantomen (mer känd som skolans hatobjekt).

Calle Sennunger, Marcus Mokoena, Tobias Rudqvist, Hanna Jarhed, Casper Johansson, Fredrik Fabo´ och Anders Thornell har på sin fritid målat en stor graffitimålning i tunneln mellan skolhuset och gymnastikhallen.

-        Det tog ca tio timmar att göra målningen, säger Anders.

Killarna berättar att de har målat graffiti sedan de började i sjuan. Enligt dom är målningen den största i Vänersborg. Killarna är mycket nöjda med sitt konstverk och passar på att tacka bildlärarna, som hjälpt dem och även skolledningen, som har gett dem pengar så att de kunde genomföra arbetet.

-        Det jobbigaste och äckligaste var att tvätta väggen, säger Carl

-        Vi fick skrapa (!) bort tuggummi och snus, tillägger de andra killarna.

Alla killarna är eniga om att deras graffiti-målning är den absolut snyggaste i Vänersborg. Eleverna tycker att det ser mycket bättre ut än det gjorde förut och personalen på skolan uppskattar också målningen mycket.

-        Den är jättefin, säger en städerska

Ja, fantomen har det nog bättre hemma i sin dödskallegrotta än i en korridor på Huvudnässkolan där där han blir bespottad. Den nya tjejen kommer nog att klara sig bättre, i alla fall så länge graffiti är inne.

Anna Persson

almost 12 years ago 0 likes  0 comment  0 shares

About

Your investment is my playground....visit me at www.capism.se

Learn More

Languages Spoken
english
Location (City, Country)
Other
Gender
male
Member Since
October 1, 2009