Avatar
adina columbeanu
3,536 查看| 5  更新

最新照片

最近更新

ce pacat.

RICKY MARTIN IS GAY !!! 

接近 8 年 前 0 赞s  暂无评论  0 shares

ro-engl - dictionary online

http://ro-en.ro/

接近 8 年 前 0 赞s  暂无评论  0 shares

18 INDICII ALE LIMBAJULUI CORPULUI CARE ITI SPUN CA EL E INTERESAT

Intalnirile sunt dificile, in mare parte deoarece intalnirea unor noi oameni poate crea nervi. Cand intalnesti pentru prima data un baiatla un bar, acasa la un prieten sau chiar la bisericatreburile raman aceleasi : trebuie sa te intrebi ce gandeste si daca te place cu adevarat. Dar stiai cadaca le place, fie ca stiu sau nubarbatii sunt pre-programati sa emita indicii fizice cand sunt interesati de o femeie? Citeste acest fragment din Superflirt scris de Tracey Cox si invata cum sa citesti li...Read more

接近 8 年 前 0 赞s  暂无评论  0 shares

10 pasi.

  1. Flirtul tine in primul rand de atitudine. Pentru ca eforturile tale sa nu fie in zadar, trebuie in primul rand sa ai foarte mare incredere in tine. Cea mai importanta componenta a firtului este aceea de a fi in starea respectiva, de a flirta. Fii vesela si increzatoare in tine, astfel incat sa ii transmiti si celuilalt starea ta. Arata ca esti dispusa doar sa flirtezi momentan si nu ca nu ai cu cine sa iti petreci o noapte. De la un flirt la o relatie de durata, poate fi uneori doar o chestiune de cateva ore!

  2. Zambeste, zambe...Read more

大约 8 年 前 0 赞s  暂无评论  0 shares

Dorinta se citeste in ochi, la propriu.

Poate ca ati auzit ca pupilele noastre se dilata atunci cand vedem ceva care ne place

– fie ca este o persoana, o masina sau un lucru pe care ni-l dorim foarte mult. Astfel, tot ceea ce ne atrage si ne creeaza emotii pozitive ni se dezvaluie prin dilatarea pupilelor. Ce se intampla de fapt? Creierul spune “Imi place ceea ce vad; vreau sa vad mai bine!”.

Stiati ca avem trei tipuri de creier: cel reptilian (comun cu cel al animalelor), cel limbic (re...Read more

大约 8 年 前 0 赞s  暂无评论  0 shares

关于

welcome to my page please visit me also on http://www.andreearaicu.ro/ thank you.

阅读全文

语言
english
位置(城市,国家)以英文标示
Other
加入的时间
February 28, 2010