! Choose language
選擇你的語言
close  
 語言 

My blog More entries >

 • Online Muziekschool

  Saturday, Jun 2, 2012 2:27PM / Members only

  Onderwijs kan een meer plezierige ervaring te worden wanneer u introduceren we een paar leuke elementen in. Het merendeel van de scholen hebben ingevoerd muziek en zang lessen voor studenten in de afgelopen jaren. De lessen in dans en muziek worden aangeboden tijdens of na de schooluren. Door middel van deze lessen kunnen de studenten leren om instrumenten, zoals piano, viool, gitaar, drums, mandoline, en ga zo maar door. Spelen Deze web-based muzieklessen studenten helpen om productiever te zijn in de klas en hun zelfvertrouwen te versterken.

  Veel bedrijven zijn ook begonnen met het aanbieden van Online Muziekschool aan mensen. Het belangrijkste voordeel van deze klassen is dat de inschrijving kan thuis worden gedaan met slechts een klik van de muis. Alleen een computer met internetverbinding is hiervoor noodzakelijk.

  Het verzamelen van betalingen van de registranten is uitgegroeid tot een stuk gemakkelijker met de introductie van online betalingen systeem. Het maakt een eenvoudige en handige autorisatie en verwerking van credit cards, cheques, bestellingen, en overschrijvingen.

  De meeste van de bedrijven het organiseren van een web-based music klasse look voor de promotie en marketing manieren om uit te reiken naar een groot aantal mensen. Online marketing tools bieden de mogelijkheid van een uitstekende promotie van cursussen om het wereldwijde publiek. Je kunt een rekening openen in Skype, Facebook of Twitter en start de actualisering van de gebruikers over de lucratieve aanbiedingen die u geeft. Deze online social media-applicaties zijn erg handig in het genereren van belang bij de doelgroep over uw verschillende evenementen en activiteiten.

  U kunt ook het opzetten van een eigen community voor uw kandidaten. Deze beveiligde prive-gemeenschap helpt om verbinding te maken, te coördineren en te delen evenement of training / klasse-gerelateerde informatie met de leden. Deze gemeenschap platform biedt ook naadloze connectiviteit naar sociale netwerken en mobiele apparaten.

  De zeer schaalbaar platform voor het bouwen van veilige en particuliere sector brengt ook op een geïntegreerde evenement, klasse en online betaling management oplossing. Naast het beheren van uw leden, kunt u ook beginnen met het toezicht op uw evenementen en klassen met behulp van de online conferentie of klasse management systemen.

  Assessment is uiterst belangrijk om te begrijpen van het niveau van leren en verbetering van de prestaties van een leerling in de tijd. Online event management oplossing brengt in de klas evaluatie module te laten de coördinatoren vinden het al dan niet het doel van het onderwijs wordt voldaan.

  Om toekomstige gebeurtenissen en seminars meer succes, kunnen bedrijven huizen gebruik maken van de Post-event Survey van de klant feedback te verzamelen. U kunt zo veel vragen in je onderzoek als je wilt naar de mening van uw deelnemers op te halen vanaf een klas sessie. Deze cloud-gebaseerde onderzoeken zijn belangrijk om uw student feedback te krijgen op alle details over de klasse, zoals informatie over de docenten / sprekers, het programma, de onderwerpen behandeld in break-out sessies, en ga zo maar door.

    19 views Share    

 • Online Muziekschool

  Friday, Jun 1, 2012 1:41PM / Members only

  Online scholing mogelijkheden zijn toegankelijk voor studenten die op zoek zijn naar een graad in de muziek te verkrijgen. Er zijn tal van scholen en hogescholen die online graad opleiding op het gebied van muziek aan te bieden. Studenten kunnen voorbereiden op de carrière die ze verlangen door aanmelding voor een aantal online onderwijs-programma's. Muziek onderwijsprogramma's online laten de studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de muziek therapie, technologie, onderwijs en nog veel meer. Studenten kunnen de kans om cursussen zoals muziektheorie, compositie, instrumenten, prestaties, en nog veel meer, afhankelijk van het niveau van de opleiding te bestuderen. Online graden in de muziek zijn beschikbaar op een geassocieerde deelneming bachelors, masters en doctoraat.

  Een geassocieerde het niveau van diploma kan worden behaald na afloop van een twee jaar durend programma met een geaccrediteerde online muziekschool. Het verwerven van een universitair diploma kunnen studenten de mogelijkheid om loopbanen op het gebied van de muziek-industrie na te streven. Met mate een universitair studenten in staat zal zijn om werk te vinden in de media de productie, het opnemen van muziek, musical journalistiek, en meer. Studenten die ervoor kiezen om in te schrijven in een online educatief programma kunnen leren over:

  muziektheorie
  geschiedenis
  songwriting

  ... En andere gerelateerde onderwerpen. Met mate een geaccrediteerde associate programma van de studenten krijgt de vaardigheden om een ​​bachelor's degree te zetten of het personeelsbestand in te voeren.

  Geaccrediteerde online scholen zijn beschikbaar om een ​​opleiding te bieden tegen een bachelor niveau. Een bachelor's degree kan ongeveer vier jaar in beslag voor mensen op zoek om muziek te studeren. Curriculum kan variëren afhankelijk van de studenten gewenste carrière uitkomst, maar kan van cursussen bestaan ​​in de productie, theorie, prestaties, instrumenten, en meer. Studenten die verdienen een geaccrediteerde bachelor-graad wordt het verkrijgen van de vaardigheden en kennis die nodig is om te werken als muziek bestuurders, instrument ontwerpers, band directeuren, en nog veel meer. Een zekere mate op het niveau van een bachelor kunnen studenten tot het hoger onderwijs na te streven en een masters degree te verdienen als ze willen.

  Er zijn tal van scholen die geaccrediteerde online master's degree programma's die studenten in staat om vaardigheden te verwerven in een aantal gebieden aan te bieden. Een master in de muziek kunnen studenten een extra jaar, afhankelijk van hun specialisatie en educatieve doelstellingen. Online cursussen kunnen bestaan ​​uit het bestuderen van de muziekgeschiedenis, geluid, opname, technologie en andere cursussen. Met een masters degree programma kunnen studenten op te leiden tot muziekdocenten, muzikale historici, musicologen, onderzoekers, en nog veel meer. Certificaat programma's kunnen ook online worden ingevuld na het behalen van een diploma van master als studenten kiezen voor een gespecialiseerde opleiding te verwerven.

  Een promotie programma in de muziek kan ook worden verdiend door een aantal online educatieve programma's. Studenten kunnen volledige loopbaan opleiding op dit niveau met een extra twee jaar van de studie. Geaccrediteerde scholen en universiteiten studenten in staat stellen onderwerpen als sound technology, muziekopname, genres, instrument reparatie, onderwijs, en andere gebieden van onderzoek te bestuderen. Online programma's op te leiden studenten voor een loopbaan als muziek coördinator, muziektherapeut, band directeur, muziekleraar, en andere aanverwante beroepen. Met een doctoraat mate studenten kunnen gaan met de carrière van hun dromen.

    5 views Share    

 • More entries >

My guestbook

Stats

 • Total visits: 25

RSS feed

  Share 分享到:


Shout box

Please first sign in or sign up for FREE to post to the Shout Box.

Archived shouts

Join the alivenotdead.com community uniting musicians, filmmakers, and other artists with their fans